Bestilling

Velg abonnement

Abonnementet starter ikke å løpe før produktet er installert og aktivert ombord på fartøyet.

Velg tilvalg

Tilpass produktet for ditt behov.

Velg produkt

Fangstdagbok (SmartERS™)

Fangstdagboken vår er laget for å gjøre rapporteringen enkel for deg. Med smart utfylling, hurtigvalg og enkel betjening, har du full oversikt til enhver tid.

Fangstdagboken kan brukes på både telefon og nettbrett (iOS og Android), med sømløs synkronisering på tvers av dine enheter.

"MarineSmart"-appen finner du med både norsk og engelsk språk.

Fangstdagbok og sporing

(SmartERS™) - (SmartVMS™)

Overvåk båten når den ligger til kai

Benytt sporingsmodulen for å overvåke båten når den ligger til kai. Integrerte sensorer gir deg god sanntidsoversikt når fartøyet ikke er i bruk.

Krever ikke mobildekning

Automatisk valg av satellitt eller GSM avhengig av dekningen der du er.

Ivaretar myndighetskrav

MarineSmart® er godkjent av Fiskeridirektoratet for rapportering av fangstdata.

Klargjort for 3.part

MarineSmart® er klargjort for at andre leverandører kan starte integrasjon for automatisk innsending av data i fangstdagboken. Dette kan åpne mange nye muligheter for effektivisering om bord.

Om oss

Marine Dynamics er etablert på Ballstad i Lofoten. Teamet vårt brenner for å forenkle og trygge arbeidshverdagen på havet. Vi er tett på fiskerne, og det er de som hver dag inspirerer oss til å lage stadig bedre løsninger.
I Marine Dynamics ønsker vi å gjøre en positiv forskjell for våre kunder. Derfor er vi opptatt av å lytte til de som har arbeidshverdagen sin på havet, og som vet hvor sjøstøvelen trykker.

Dette har resultert i selvutviklede og velprøvde systemer som automatiserer rutiner som tidligere tok vekk fokus fra det som er viktigst om bord: Å fiske trygt og effektivt.
Men vi gir oss ikke der. I samarbeid med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere identifiserer og utvikler vi også fremtidens kommunikasjonsløsninger for marin yrkesbruk.

Har du en idé om hva dette bør være? Ta kontakt! Sammen gjør vi det enda tryggere og mer lønnsomt å jobbe på havet!
Fra vår hjemmehavn på Ballstad i Lofoten, og i tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere, sikrer vi neste generasjons driftssikre, brukervennlige og fremtidsrettede digitale kommunikasjonsløsninger til marin yrkesbruk.
Marine Dynamics AS
Hattvikveien 2
8373 Ballstad

Org.nr.: 927 411 644


Kontakt oss
76 08 40 00
Åpningstider: 08-16 hverdager

Epost
post@marinedynamics.no
Døgnåpen support
Våre kunder har tilgang på 24t support.

Epost
support@marinedynamics.no
Personvernerklæring
Kopirett © 2024 - Marine Dynamics AS - Webløsning fra iotek AS