Marine Smart™

Fangstdagbok (ERS) og sporing (VMS):

Hos oss slipper du å huske på å sette abonnementet på pause.

Proff ("DAGER PÅ SJØEN") er et helårsabonnement med sporing (VMS) hele året, og antall dager per år med bruk av fangstdagbok (ERS) tilpasset ditt fiskeri.

Priser på abonnement

Se priser og/eller bestill abonnement ved å trykke på link gjeldende for din båt under.

Utstyr

MarineSmart®

MarineHub® Mini + MarineAir®
Spar 3500,-
9 990,-
Pakkepris eks. MVA

MarineSmart®-systemet gir mulighet for fiskerisporing (VMS), fangstrapportering (ERS), fullverdig internett i båten og enkelte smartbåtfunksjoner.

Inkluderer
1 stk MarineHub® Mini
1 stk MarineAir® antenne
1 stk Brakett
1 stk 10m kabel med kobling 
2 stk U-bolter

MarineSmart® inneholder:

MarineHub®- Smartboks for yrkesbruk

4 990,-
Veil pris eks. MVA

MarineHub® Mini - for yrkesbruk. Muliggjør fangstrapportering, noen smartfunksjoner, WiFi-router med Telenor 4G internett om bord. Forutsetter montert MarineAir®-antenne.

MarineAir® - Antenne med SmartVMS™

19 990,-
Veil pris eks. MVA

Antenne for MarineHub® Mini og MarineHub® PRO med innebygget VMS fiskerisporing. GPS, GSM, 4G, Iridium og krengningssensor. Gir MarineHub® internett, slik at du får internett, samt tilgang til tilgjengelige smartfunksjoner i båten når du ikke er om bord.

Brakett i rustfritt stål

990,-
Veil pris eks. MVA

Designet av Marine Dynamics og produsert av Latech AS. 

Sett med U-bolter

290,-
Veil pris eks. MVA

Festemidler, 1 sett med 2 U-bolter i rustfritt stål for montering på rør. Monteres på rørdiameter max 50mm. Horisontal/vertikal montering. 

Skipskabel med kobling

Veil pris eks. MVA

Helkama skipskabel med IP68 Souriau-kobling. Velg mellom 5m, 10m eller 15m lengde.

Installasjon og frakt er ikke inkludert i våre priser. Installasjon kjøpes hos godkjent installatør.

Fangstdagbok (SmartERS™)

Fangstdagboken installeres som applikasjon på nettbrett / telefon for iOS eller android. (App: "MarineSmart")

MarineCloud™ synkroniserer sømløst informasjon og endringer som du legger inn på forskjellige flater. Systemet tillater at man bruker flere enheter samtidig, og synkroniserer på tvers av disse.

Fangstdagbok og sporing

(SmartERS™) - (SmartVMS™)

Overvåk båten når den ligger til kai

Benytt sporingsmodulen for å overvåke båten når den ligger til kai. Integrerte sensorer gir deg god sanntidsoversikt når fartøyet ikke er i bruk.

Krever ikke mobildekning

Automatisk valg av satellitt eller GSM avhengig av dekningen der du er.

Ivaretar myndighetskrav

MarineSmart® er godkjent av Fiskeridirektoratet for rapportering av fangstdata.

Klargjort for 3.part

MarineSmart® er klargjort for at andre leverandører kan starte integrasjon for automatisk innsending av data i fangstdagboken. Dette kan åpne mange nye muligheter for effektivisering om bord.

Om oss

Marine Dynamics er etablert på Ballstad i Lofoten. Teamet bak har hatt en nærhet til havet og fiskeriene hele livet, vi kjenner mange fiskere og det er tilbakemeldinger fra dem som har gitt oss inspirasjon. Vi er veldig entusiastiske og motiverte for å kunne tilby nyttige og spennende produkter. Samtidig er det kundene våre som vet hvor skoen trykker. Har du en god ide til noe som kan forbedre eller utvikle våre produkter videre, ønsker vi at du tar kontakt.
Marine Dynamics jobber aktivt i samarbeid med fiskere fra hele flåten, med å identifisere funksjonalitet som faktisk utgjør en positiv forskjell for brukeren. Marine Dynamics’ mål er å utgjøre en forskjell fra andre dokumentasjons- og sporingsordninger, og samtidig gi fiskeren et verktøy som gir et positivt bidrag i arbeidshverdagen.
Vi jobber for at datasystemet og applikasjonene er mest mulig automatisk, slik at fiskeren bruker mindre tid på selve rapporteringen og kan bruke tiden på de viktige arbeidsoppgavene ombord. MarineSmart® behandler dataene på en slik måte at det i fremtiden kan utnyttes slik at fiskeren får bedre betalt for fisken, og øker sin fortjeneste.
Lokalisert på Ballstad i Lofoten, med partnere nasjonalt og internasjonalt. Teamet er sammensatt av ledelse, partnere, rådgivere og eiere med en bred faglig kompetanse som sammen representerer et solid fundament for å realisere den teknologiske reisen som skal sikre neste generasjon driftssikre, brukervennlige og ikke minst, fremtidsrettede digitale kommunikasjonsløsninger til marin yrkesbruk.
Marine Dynamics AS
Hattvikveien 2
8373 Ballstad

Org.nr.: 927 411 644


Kontakt oss
760 84 000
Våre åpningstider er 8-16 hverdager.

Epost
post@marinedynamics.no
Døgnåpen support
Alle våre kunder får tilgang på 24t support.

Epost
support@marinedynamics.no
Personvernerklæring
Kopirett © 2024 - Marine Dynamics AS - Webløsning fra iotek AS